Liga za prvaka : UVJERLJIVO PROTIV SPAČVE

DUBRAVA  34 : 24  SPAČVA

 

Dubrava i Spačva ponovno su se susreli, po treći puta za redom a ovaj put u prvom kolu Lige za prvaka. Na početku utakmice, gledaoci u dvorani imali su priliku pozdraviti osvajača prve paraolimpijske medalje u zimskim sportovima za Hrvatsku, našeg dečka iz Dubrave, Brunu Bošnjaka koji je izveo početan udarac.

Ukupni pobjednici Premijer lige kod kuće su s dva gola Kristiana Volara otvorili susret, a tu prednost je do sedme minute Ivan Vida povećao na 5:1. Spačva nikako nije mogla posložiti napad i greške im je Dubrava dobro kažnjavala. Do desete minute Luka Vinković odveo je Dubravu na +6. Nakon sedam minuta bez gola Tomislav Babić prekida post od pogodaka kod Spačve, a gotovo isti ritam igre nastavio se odlaska na poluvrijeme kada je na semaforu stajalo 18:10.

U nastavku utakmice nije bilo nikakvih promjena. Rukometaši Vlade Šole diktirali su tempo igre i održavali stečeno vodstvo. U 45. minuti je na semaforu stajalo 25:16 nakon što put do mreže pronalazi Nikola Grahovac. Do isteka utakmice minus Spačve se povećao na knačnih deset (24:34).

Najefikasniji kod Dubrave bio je Sandro Samardžić s osam pogodaka, pet ih je dodao Luka Vinković, dok je na vratima Domagoj Grahovac sakupio 11 obrana a Dominik Marković dvije.

U drugom kolu Liga za prvaka Dubrava u svojoj dvorani doćekuje ekipu PPD Zagreb a utakmica je na rasporedu u petak, 30.03. sa početkom u 19:00 sati.