NAJAVA UTAKMICE DUBRAVA – SPAČVA, 25.09.

S dvije startne pobjede rukometaši Dubrave u subotu od 19 sati u svojoj dvorani dočekuju Spačvu iz Vinkovaca u 3.kolu Paket 24 Premijer lige Liga A. Vinkovčani su pomalo iznenađujuće ušli u prvenstvo s dva poraza (Umag, Karlovac), ali to neće opustiti Dubravaše koji lete na krilima mladih igrača koji su na startu sezone već pokazali svoje vrline.

”Očekuje nas slična utakmica kao protiv Poreča jer je ranjeni lav najopasniji. Spačva dolazi s dva poraza u nizu što će nama znatno otežati utakmicu. Imaju iskusnu momčad koja je nekoliko godina već na okupu i to je jedna od momčadi za koju možemo reći da nam baš ne leži. Ovaj odličan start u sezonu protiv možda i dvije najiskusnije momčadi u ligi sada moramo potvrditi i protiv Spačve gdje nam glavna opasnost prijeti od Vignjevića koji je njihov ponajbolji igrača i glavni šuter. Sigurno da ćemo posebnu pažnju posvetiti njemu, ali oni imaju još niz odličnih igrača kojima mora parirati naša mladost i želja za dokazivanjem”…kaže trener Krešo Ivanković koji može biti i više nego zadovoljan kako su popularni Veprovi otvorili sezonu.

Prvi vratar Dubrave Dominik Marković kaže da momčad nije poletjela nakon starta sezone : ”Nama je svaka utakmica jedno novo dokazivanje i težimo tome kako treniramo da će nam takva biti i utakmica. Ove dvije pobjede nas nisu dignule visoko već nastavljamo trenirati i pripremati se za svaku novu utakmicu. Spačva je jedna od momčadi koja tradicionalno dobro igra u Dubravi i sigurno neće biti nimalo laka utakmica. Oni moraju ići na glavu kako bi uzeli prve bodove, a ja opet mislim da mi nećemo biti prva momčad koju će oni svladati. U ove dvije prve utakmice smo igrali jako dobru obranu i ona se pokazala ključnom u ovim pobjedama. Moramo tako nastaviti i onda vjerujemo da ćemo našim navijačima podariti novu radost”.

Dubravaši nisu izgubili posljednja četiri dvoboja sa Spačvom koja je pak posljednji puta u Dubravi slavila prije gotovo tri godine kada je bilo 32:28.