Premijer liga : VINKOVIĆ UTIŠAO KAŠTELANE

CRO RK Kastela Adriachem   RIBOLA KAŠTELA  27 : 30  DUBRAVA  CRO RK Dubrava Zagreb (Team)

U 20.kolu Premijer lige Dubrava je došla do novih bodova na uvijek neugodnom gostovanju u Kaštelama protiv momčadi Ribola Kaštela, pobjedivši rezultatom 27:30, poluvrijeme 12:16.

Veliku zaslugu pobjedi Veprova pridonio je sjajni Luka Vinković koji je postigao trinaest pogodaka. Već u prvih deset minuta utakmice igrači trenera Hrvoja Horvata pokazali su inicijativu u igri i poveli s tri razlike. Domaćin se u nastavku oporavio te se igrao pogodak za pogotkom. Ipak, posljednjih pet minuta gosti se ponovo odvajaju i do kraja poluvremena stvaraju sigurnih četiri pogotka razlike. Ribola se na početku drugog poluvremena oporavila i vratila na pogodak razlike te je uslijedio dugi niz igre pogotka za pogotkom. Potom su Veprovi sa dva brza pogotka otišli na tri pogotka prednosti koje su zadržali u posljednjih deset minuta utakmice.

Domaća momčad nije imala rješenja protiv sjajnog Luke Vinkovića koji je postigao trinaest pogodaka sa stopostotnim učinkom. Iskazao se i vratar Grahovac koji je pripomogao sa sedam obrana.

Dubrava: Totić (5), Babić (2), Kelemen, Pedić, Volar, Vida (4), Čurić, Maričić, Jotić (4), Samardžić, Butorac (4), Vinković (13), Grahovac (7), Buneta, Kljajić (3), trener Hrvoje Horvat.

U idućem kolu Dubrava na svom parketu dočekuje momčad Gorice.

Statistika : http://www.hrs.hr/utakmice.php?broj=5325

Poredak :

  1. VARAŽDIN 1930            31
  2. ZAMET                           30
  3. DUBRAVA                      29
  4. UMAG                            28