Najava utakmice GRK VARAŽDIN – DUBRAVA (22.10.)

U sklopu 6.kola Paket24 Premijer lige u subotu, 22.10.2022., sa početkom u 19:00 sati, sastaju se ekipe GRK Varaždina i RK Dubrave. Svoja razmišljanja prije gostovanja u Varaždinu iznijeli su trener Krešo Ivanković i igrač Dino Sofić.

Krešo Ivanković : ”Iza nas je tjedan priprema za gostovanje u Varaždinu gdje nakon domaćeg poraza od Gorice očekujemo bolju igru i da donesemo dva boda u Dubravu. Neće nas zavarati odlazak njihovog najboljeg igrača Fabijana Grubišića jer znamo da Varaždin ima kvalitetnu momčad. Na nama je da se fokusiramo na našu igri i ako odigramo na razini igre protiv Gorice iz prvog poluvremena onda se imamo pravo nadati dobrom rezultatu”.

Dino Sofić : ”Trenirali smo jako dobro ovaj tjedan i potrebna nam je pobjeda nakon domaćeg poraza od Gorice. Odlaskom Grubišića vjerujemo da su naše šanse za pobjedu u Varaždinu puno veće. Recept je agresivna obrana s velikim brojem kontranapada s kojima bi željeli doći do lakih golova. Poraz od Gorice smo izbrisali iz naših glava i s puno samopouzdanja odlazimo na ovo gostovanje”.