Paket 24-Premijer liga : DUBRAVA BOLJA OD UMAGA

DUBRAVA  35 : 26  UMAG

 

Nakon uvjerljive pobjede protiv Sesveta u 1.kolu te nakon podjele bodova na teškom gostovanju u Poreču, u 3.kolu Paket 24-Premijer lige Dubrava je u svojoj dvorani ugostila ekipu Umaga. Susret se odigrao u ranijem terminu zbog odlaska Veprova u Portugal, gdje će 05. i 06.10. odigrati utakmice protiv ekipe Benfice u sklopu 2.predkola EHF kupa.

U zanimljivom i manje-više ravnopravnom prvom dijelu susreta Dubrave i Umaga nitko nije imao prednost veću od dva pogotka. Gosti su vodili 20-tak minuta, ali je na poluvrijeme ipak domaćin otišao s minimalnom prednošću 18:17.

U nastavku je Dubrava malo pojačala ritam i već nakon deset minuta imala plus tri, 24:21. Kada je Karpo Sirotić svojim petim pogotkom u 46-oj podigao tu prednost na 29:22, bilo je izvjesno da je susret prelomljen i da bodovi ostaju u Zagrebu. Čak pet igrača Dubrave postiglo je po pet pogodaka. Uz već spomenutog Karpa Sirotićato su učinili i Ante Ivanković s realizacijom 5 od 8 udaraca, Luka Vinković bio je stopostotan, Filip Vučelić postigao je 5 od 8, i Ante Babić 5 od 7 pokušaja. 

FOTO :

Dubrava-Umag 5  Dubrava-Umag 3

Dubrava-Umag 6  Dubrava-Umag 4

Dubrava-Umag 2  Dubrava-Umag 1