Najava utakmice protiv Ribole Kaštela

U subotu od 19 sati očekuje nas službeni početak sezone i prvo kolo Paket24 Premijer lige. U goste nam stiže Ribola Kaštela, a najavu utakmice dali su trener Krešo Ivanković i lijevo krilo Ivan Barbić.

“Mogu reći da spremni ulazimo u novu sezonu. U posljednja dva tjedna odradili smo jake prijateljske utakmice s klubovima iz Slovenije i BIH, a posljednji vikend prije početka prvenstva bili smo u Visokom (BiH) gdje smo slavili protiv prvaka Izviđača i domaćina Bosne što nam daje nadu da su dečki spremni za početak lige”, kaže Ivanković čija je momčad doživjela velike promjene u rosteru. “Stiglo nam je dosta novih igrača koji će nam biti određena svježa krv kako ja to kažem. Došli su  Fran Tomašić iz Varaždina, Ivan Čupić iz Rugvice, Ivan Knežić iz Maksimir Pastele te Fran Zovak i Marko Tkalec koji su članovi mlađe juniorske reprezentacije, te vratar Vasilije Vujović koji je stigao iz Osijeka kao zamjena za našeg dojučerašnjeg kapetana Dominika Markovića koji je karijeru nastavio u Sloveniji. Dečki su motivirani i željni da pobjedom otvorimo novu sezonu. Sigurno da nam je cilj ove sezone opet izboriti Ligu za prvaka iako smo još mlađa momčad nego što smo bili prošle sezone kada nam je to pošlo za rukom. Respektiramo Ribolu Kaštela koja je napravila određene promjene u rosteru, a ja sam rekao mojim igračima da se moramo koncentrirati na sebe i u subotu ostaviti dva boda u Dubravi“.

Ivan Barbić je dodao: “Turnir u Visokom nam je pokazao da smo dobro radili na pripremama i sada vjerujemo da ćemo tu dobru igru prenijeti i na Premijer ligu. Prošle sezone smo dva puta slavili protiv Ribole Kaštela i sigurno ih nećemo podcijeniti već maksimalno agresivno ući u utakmicu i uz naše navijače upisati prvu pobjedu“.

Vidimo se u subotu u SD Dubravi !