Gostovanje u Vinkovcima – “Želimo napraviti sve da se s pozitivnim rezultatom vratimo iz Vinkovaca !”

Nakon neugodnog i pomalo neočekivanog domaćeg poraza protiv Ribole Kaštela, na red nam dolazi prvo ovosezonsko gostovanje. Protivnik je povratnik u Premijer ligu – Spačva iz Vinkovaca. Utakmica se igra u Vinkovcima u subotu, 16. rujna, od 19:00h. Najavu utakmice dali su trener Ivanković i kružni napadač Komljenović:

“Nakon poraza na domaćem terenu sigurno želimo sve napraviti da se sa pozitivnim rezultatom vratimo iz Vinkovaca. Spačva je povratnik u Paket 24 Premijer ligu i uvijek su nas u Vinkovcima čekale teške utakmice gdje smo i mi znali slaviti. Imaju nekolicinu igrača koji su fizički dosta jaki, a predvođeni Nagom i Mažuranom sigurno će se i on htjeti pokazati pred svojim navijačima i željeti upisati prvu pobjedu. Kroz ovaj tjedan smo analizirali pogreške iz utakmice protiv Ribole Kaštela i moramo se brzo prebaciti na Spačvu te odigrati puno bolje nego na startu sezone ako se želimo vratiti s pozitivnim rezultatom.”

Komljenović je dodao: “Otvorili smo sezonu porazom što sigurno nismo očekivali. Igrali smo loše i ovaj smo se tjedan analizom i napornim radom pokušali što bolje pripremiti za Spačvu koja ima duže vremena igrače na okupu. Vratili su se u Premijer ligu i sigurno da će nas čekati jedan težak susret u kojem ćemo tražiti popravak dojma sa starta sezone a samim time i pozitivan rezultat.”

Utakmicu možete pratiti live putem Youtube kanala HRS-a.