Najava utakmice protiv KTC-a

U 5. kolu Paket24 Premijer lige, našu prvu ekipu očekuje domaći susret protiv KTC-a. Utakmica se igra u nedjelju u 18 sati, a prijenos utakmice dostupan je putem Sportske TV. Ovaj vrlo bitan susret najavili su trener Kreš Ivanković i desni vanjski Maksimilijan Molc:

“Uspjeli smo se malo i kompletirati dolaskom Martina Tomšića na poziciji na kojoj smo deficitarni do povratka ozlijeđenog Marina Lisca. Cijeli tjedan smo radili na uigravanju taktičkih zamisli s kojima bi u nedjelju krenuli u borbu za prve ovosezonske bodove. Da bi stigli do pobjede osnovna će biti igra u obrani, a onda i naša tranzicija na kojoj baziramo našu ovosezonsku igru. KTC je nemjerljivo iskusnija momčad čiji su igrači nekada nosili dres Dubrave i biti će sigurno motivirani, a motivacije neće faliti ni mojoj momčadi za koju vjerujem da će se u jednom pravom stanju prezentirati navijačima i gledateljima koji će prijenos gledati na televiziji. Ostaje nam da se u nedjelju ”bacimo na glavu” i dohvatimo prve bodove koji bi nam i psihološki puno značili.”, izjavio je trener Ivanković.

Molc je nadodao:

“Unatoč svim problemima s ozljedama ušli smo loše u ovu sezonu i to se mora priznati. Ti porazi su iza nas i samo gledamo prema nedjelji kako bi konačno upisali prvu pobjedu. Po meni pritiska nema jer za mene je rukomet sport i ljubav i tu pritiska ne može biti. KTC poznamo jako dobro kao i oni nas i ono što nam ostaje da budemo agresivni i tranzicijski dominantni. Prijenos na televiziji će biti dodatni motiv i svi zajedno s nestrpljenjem očekujemo ovu utakmicu.”

Vidimo se u nedjelju u SD Dubravi !