Podjela bodova protiv Poreča

Naši su rukometaši u subotu dočekali Poreč u sklopu 11. kola Paket24 Premijer lige. U utakmici s velikim ulogom, na kraju smo podijelili bodove. Susret smo započeli uspavano i loše, gosti se već u 11. minuti odvajaju na +4 (2:6) a ta prednost do kraja prvog poluvremena samo je rasla. U 20. minuti bilo je 6:11, a na predah se otišlo s visokih +8 za goste iz Istre (10:18). Kao i protiv Spačve prije dva tjedna, drugo poluvrijeme otvaramo odlično i uz odličnu igru u obrani malo po malo hvatamo zaostatak. U periodu od 32. do 42. minute radimo veliku seriju (7-0) te se približavamo na samo gol zaostatka (19:20). Nakon toga, posljednjih 15-ak minuta odvijala se prava bitka na terenu, a uz nekoliko vrhunskih obrana Vasilija Vujovića na golu, utakmica završava neriješenim rezultatom 25:25.

U redovima Dubrave, najbolji strijelci su bili Marin Lisac i Maksimilijan Molc sa 6 postignutih pogodaka. Na vratima, već spomenuti Vujović imao je 8 obrana. Goste su predvodili Ljubić i Rađaković s također 6 zgoditaka.

Izjavu nakon utakmice dao je trener Krešo Ivanković:

“Nakon Spačve prije dva tjedna drugu utakmicu zaredom igramo hladno pa toplo. Ulazak u utakmicu i opet veliki zaostatak na poluvremenu. Moji mladi igrači imaju strahovito velike oscilacije što se najbolje vidjelo večeras. Kada smo na kraju mogli i pobijediti promašili smo neke zicere i to nas prati već neko vrijeme. Ovaj bod nam treba biti poticaj uoči posljednje tri utakmice ove godine gdje tražimo pozitivne rezultate za mirniji nastavak sezone u veljači.”

U idućem kolu, 02. prosinca od 18:30 gostujemo u Križevcima kod KTC-a.