Bitna pobjeda u Metkoviću !

Sinoć su naši seniori gostovali u Metkoviću u sklopu 13. kola Paket24 Premijer lige i ostvarili jako bitnu pobjedu rezultatom 21:23. Nakon napornog putovanja do samog juga Lijepe naše, nije lagano igrati na teškom terenu u Metkoviću. Uz glasne tribine, utakmicu smo otvorili igrom gol za gol. Susret je bio “tvrd” a golovi su padali uz puno muke na obje strane. U 15. minuti vodili smo s jednim pogotkom razlike (4:5), a prvu veću razliku napravili smo krajem prvog poluvremena kada smo u 24. minuti poveli s +3 (6:9). Na poluvrijeme smo otišli s vodstvom 8:11.

U drugom djelu, domaćin se ekspresno vraća u utakmicu (12:12). Nakon toga, uslijedilo je 25 minuta prave bitke na terenu u kojoj su se vodstva promijenila nebrojeno puta. U napetom drugom poluvremenu i igri gol za gol, prvo vodstvo od dva razlike ostvarili smo golovima Maksimilijana Molca i Martina Tomšića tek u 56. minuti utakmice (20:22). Nakon toga, Dario Raguž smanjuje na 21:22, ali novi pogodak Tomšića pedesetak sekundi prije kraja utakmice zapečatio je sudbinu domaćina.

U redovima Dubrave, prvo ime bio je mladi Martin Tomšić s 10 pogodaka iz 13 pokušaja. Pratio ga je Matej Komljenović s 4 gola. Na vratima, Tomislav Sladoljev skupio je 7 obrana.

Kod domaćina, Raguž i Jakić postigli su po 4 pogotka.

Nakon ove vrlo bitne pobjede, okrećemo se idućem ali ujedno i posljednjem kolu regularnog djela prvenstva – domaćem susretnu protiv Rudara.