Domaći poraz od Rudara

Naši su rukometaši porazom zatvorili 2023. godinu. U posljednjem kolu regularnog djela prvenstva, dočekali su Rudar. U tvrdoj utakmici, s puno preokreta, od samog početka susreta vidjelo se da nas očekuje težak susret. Prvo poluvrijeme igralo se gol za gol, a najveće vodstvo u prvom djelu imao je Rudar (+2, 10:12). Na predah otišlo se rezultatom 13:13.

U drugom poluvremenu, nastavila se borba na terenu. Golmani su i s jedne i druge strane izluđivali igrače, a hladnije glave ipak su ostali “Rudari”. Pred sami kraj susreta, gosti se odvajaju i zasluženo pobjeđuju 22:25.

U redovima Dubrave, briljirao je Tomislav Sladoljev s 14 obrana. U napadu, Martin Tomšić zabio je 6 pogodaka.

Izjavu nakon utakmice dao je trener Krešo Ivanković:

Vidjelo se koliko u nam nedostajali Komljenović i Lisac pogotovo u tom segmentu energije. U prvom poluvremenu smo s crte promašili šest čistih zicera i njihovog vratara razbranili. Nažalost ovaj rezultat je realan i opraštamo se od prvog dijela porazom koji je za nas jako bolan. Na greškama se uči, a mi smo kroz ove posljednje tri utakmice dosta oscilirali što je za mladu momčad i normalno i nekako nepredvidivo. Nije lako odrastati nakon ovakvih utakmica ali iz svake ove utakmice će izlaziti kao bolji igrači.

Naši rukometaši odlaze na odmor, a nastavak prvenstva očekuje nas početkom 2024. godine.