Transferi – odlasci igrača

Nekoliko igrača napustilo Dubravu

Početak sezone sve je bliži, a istovremeno kockice naše seniorske momčadi polagano se slažu. Za početak, krenimo s odlascima.

Naš je klub ovo ljeto za sad napustilo šest igrača. Još početkom lipnja, potvrdili smo transfer našeg vratara Dominika Markovića koji je nakon više od 10 godina u Dubravi napustio klub i postao član Slovenj Gradeca. Slovenska momčad prošle je sezone završila šesta u slovenskoj 1. NLB ligi.

Naš srednji vanjski Nedjeljko Jurković danas je službeno potpisao za RK Rovinj, momčad koja nastupa u 1. HRL Jug. Nakon godinu dana u klubu, “Neno” se odlučio za nove izazove u karijeri gdje će s novom ekipom loviti ulazak u Premijer ligu.

Ivan Čulo, službeno igrač Sesveta koji je drugi dio sezone proveo na posudbi u Dubravi, napušta momčad i seli u redove novog člana Premijer lige – HRK Karlovca. Klub se također na suradnji zahvalio vanjskim igračima Dini Sofiću, Mariju Goluži i Filipu Vidmaru .

Hvala svim igračima na odličnoj suradnji i želimo im sreću u nastavku rukometne karijere. O dolascima i pojačanjima više informacija u idućim danima…